Boilers

De vraag naar boilers neemt de laatste tijd weer toe. Niet vreemd aangezien we op weg zijn naar gasloos in de toekomst. We hebben diverse soorten boilers in ons assortiment.

Stand alone boilers zonder warmtepomp technologie op elektriciteit in de normale vorm om rechtomhoog op te hangen op de traditionele manier maar ook is er een ruimtebesparend model wat eventueel liggend te plaatsen is en niet rond van vorm maar platter zoals op de foto. Deze kan afhankelijk van het model geleverd worden met WIFI app en termperatuurkeuze.

Boilers met warmtepomp technologie zoals onze aanbevolen model de Ferroli EGEA met een capaciteit van tot 247 liter warm water.

Wij komen gratis aan huis voor een vrijblijvende offerte. Neem meteen contact op voor een afspraak.

De 5 voordelen van BLUE FOREVER FERROLI PATENT

  1.     extreme reductie van kalksteenafzetting
  2.     verlenging van de levensduur
  3.     hogere efficiëntie over een langere periode
  4.     gelijkblijvende prestaties gedurende de hele levensduur
  5.     uitgebreide garantie op het element

EAN Wieringerwerf is de betrouwbare en ervaren partner voor het installeren van zonnepanelen, airco's, warmtepompen, infraroodverwarming en boilers.

E.A.N.
Energiebesparings Adviesburo Noord-Holland

Fazantstraat 17
1771 CP Wieringerwerf
Telefoon: 06-57332597
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderweg naar gasloos in Schagen, 't Zand, Schagerbrug, Anna Paulowna, Oudesluis, Callantsoog, Groote Keeten, Kolhorn, Den Helder, Julianadorp, Wieringerwaard, Breezand, Slootdorp, Wieringen, Kreileroord, Hippolytushoef, den Oever, van Ewijcksluis, Middenmeer, Westerland, Lutjewinkel, Medemblik, Opperdoes, Lambertschaag.

Etien.nl webdesign kop van NH