Infrarood verwarming

Steeds meer mensen kiezen voor verwarming via infraroodpanelen. Dat komt door een nieuwe manier van verwarmen, vergelijkbaar met de straling van de zon. Het voelt comfortabel, is goed voor het milieu en uw portemonnee en is ook nog eens zeer fraai om te zien. Laat u vrijblijvend adviseren door EAN Wieringerwerf uw betrouwbare partner in infraroodverwarming en bekijk het interessante filmpje onderin deze pagina.

Hoe werkt het?

In plaats van het verwarmen van de lucht verwarmen de infraroodpanelen met infrarode straling welke comfortabel en volledig veilig en gezond zijn. De infraroodpanelen verwarmen het gebouw, de objecten en personen in een kamer. Deze geven de warme gelijkmatig af in deze ruimte.

We leveren infraroodverwarming voor je woning, terras, winkel, industriële pand eventueel met detectie om nog energiezuiniger te werken.

De 5
voordelen
van infrarood
verwarming

download hier een uitgebreide uitleg

 

1. Gemakkelijk verwarmen:
Eenvoudig installeren en geen onderhoud
2. Aangenaam verwarmen:
Aangenaam en gericht waar u het wilt
3. Gezond en veilig verwarmen:
Zonder gas en brandgevaar
4. Smaakvol verwarmen:
Prachtig design voor elke ruimte
5. Duurzaam verwarmen:
Energiezuinig en duurzaam met groene stroom

Wij komen gratis aan huis voor een vrijblijvende offerte. Neem meteen contact op voor een afspraak.

EAN Wieringerwerf is de betrouwbare en ervaren partner voor het installeren van zonnepanelen, airco's, warmtepompen, infraroodverwarming en boilers.

E.A.N.
Energiebesparings Adviesburo Noord-Holland

Fazantstraat 17
1771 CP Wieringerwerf
Telefoon: 06-57332597
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderweg naar gasloos in Schagen, 't Zand, Schagerbrug, Anna Paulowna, Oudesluis, Callantsoog, Groote Keeten, Kolhorn, Den Helder, Julianadorp, Wieringerwaard, Breezand, Slootdorp, Wieringen, Kreileroord, Hippolytushoef, den Oever, van Ewijcksluis, Middenmeer, Westerland, Lutjewinkel, Medemblik, Opperdoes, Lambertschaag.

Etien.nl webdesign kop van NH