Wamtepompen

Verwarming koeling en warm water in één systeem?

Een warmtepomp is als lucht/water warmtepomp de energieleverancier van de toekomst. De door EAN aanbevolen warmtepomp van Ferroli beschikt over schone technologie die in staat is om tot 79% van de energie die in de buitenlucht zit er uit te halen en te gebruiken voor uw comfort.
De warmtepompen zijn bedoeld om te zorgen voor verkoeling in de zomer, verwarming in de winter en warm water gedurende het hele jaar.


Deze nieuwe generatie warmtepompen met inverter-technologie produceren geen warmte uit de verbranding van fossiele brandstoffen. Met een slechts minimaal energieverbruik wordt de energie uit de buitenlucht omgezet naar een optimaal en compleet
comfort in uw huis.

Duurzaam en rekeninghoudend met onze toekomstige generaties.

Wij komen gratis aan huis voor een vrijblijvende offerte. Neem meteen contact op voor een afspraak.

De 5 voordelen van een warmtepomp
van Ferolli

  1. Schoon

  2. Duurzaam

  3. Geen STEK nodig

  4. Minder componenten

  5. Modulerende compressor & fan

EAN Wieringerwerf is de betrouwbare en ervaren partner voor het installeren van zonnepanelen, airco's, warmtepompen, infraroodverwarming en boilers.

E.A.N.
Energiebesparings Adviesburo Noord-Holland

Fazantstraat 17
1771 CP Wieringerwerf
Telefoon: 06-57332597
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderweg naar gasloos in Schagen, 't Zand, Schagerbrug, Anna Paulowna, Oudesluis, Callantsoog, Groote Keeten, Kolhorn, Den Helder, Julianadorp, Wieringerwaard, Breezand, Slootdorp, Wieringen, Kreileroord, Hippolytushoef, den Oever, van Ewijcksluis, Middenmeer, Westerland, Lutjewinkel, Medemblik, Opperdoes, Lambertschaag.

Etien.nl webdesign kop van NH